Duunitori suosittelee
Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Lähtevätkö sinun mielestäsi monet työelämän onnistumiset hyvästä esimiestyöstä? Onko sinulla palava halu ja kyky valmentaa sekä innostaa henkilöstöä pääsemään sekä omiin että yhteisiin tavoitteisiin?

Etsimme nyt Soneran shop-in-shop -myyntipisteille valmentavaa esimiestä, joka osaa tukea ja kehittää myyjiään sekä luotsata heidät huippuonnistumisiin.

Tehtävänäsi on Helsingissä sijaitsevien omien toimipisteidesi myyjien valmentaminen ja ohjaaminen myyntityössä sekä myynnillisestä tuloksesta vastaaminen. Tavoitteet kannustavat sinua saavuttamaan täyden potentiaalisi tiimisi kanssa. Valmentavana esimiehenä löydät yhdessä myyjiesi kanssa asiakkaille parhaat ratkaisut Soneran ja Tele Finlandin suosituista mobiili- ja laajakaistatuotteista sekä palveluista. Päivittäinen myyntityö kuuluu työnkuvaasi ja esimiehenä osallistut uusien työntekijöiden rekrytointiin sekä vastaat heidän koulutuksestaan.

Hakemallamme henkilöllä on vahva tuntemus teleoperaattorialasta, aikaisempi esimieskokemus luetaan ehdottomasti eduksesi. Sinulla on käytännönläheinen ja valmentava lähestymistapa myyntityön johtamiseen, olet energinen, oma-aloitteinen ja sytyt tavoitteellisesta tekemisestä. Toivomme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja, uskallusta toimia aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja myynninnälkää!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kehittyvällä ja kasvavalla alalla, jossa pääset haastamaan sekä itseäsi että tiimiäsi. Kattava koulutus ja mahdollisuus edetä tehtävässä luovat motivoivan työympäristön ammatilliselle kehittymisellesi. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa, tarjoamme kiinteän kuukausipalkan ja myynnin tuloksiin perustuvan kannustemallin.

Tartu hienoon tilaisuuteen heti, sillä paikka pyritään täyttämään mahdollisimman pian.

Edellytykset työnsaannille
  • Telealan osaaminen
  • Myyntikokemus
Työnantaja: Barona Sijainti: Helsinki Vantaa TeliaSonera Finland Oyj Hakemukset: https://o2.barona.fi/team-manager-soneran-myyntipisteille-57fc9f11b113d62bef74a7e0 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki Vantaa TeliaSonera Finland Oyj

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Team Manager Soneran myyntipisteille, on ilmoitettu Barona -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Helsinki Vantaa TeliaSonera Finland Oyj . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 269 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa