Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Oletko yhteistyötaitoinen, joustava sekä määrätietoinen organisaattori vailla uusia haasteita? Haemme nyt yrityksen johdon vahvistukseksi Taloussihteeriä.

Asiakkaamme Raikka Oy on menestyvä metalliteollisuuden yritys joka valmistaa tuotteita pienille, keskisuurille sekä suurille teollisuuden tekijöille Suomessa ja ulkomailla. Yrityksen kaksi erillistä toimintayksikköä vahvistavat yrityksen yhteistä toimintaa synergiallaan ja pitkillä perinteillään. Raikka Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa ja heillä on kaksi tehdasta Eurajoella.

Haemme nyt johdon vahvistukseksi

TALOUSSIHTEERIÄ

Taloussihteerin päätehtävänä on ottaa vastuu osto- ja myyntireskontran sujuvasta hoitamisesta, palkkahallinnosta, yrityksen sisäisestä sekä ulkoisesta maksuliikenteestä, osto- sekä myyntitilausten käsittelemisestä sekä taloushallinnon prosessien kehittämisestä. Tämän lisäksi Taloussihteeri vastaa yrityksen toimistotehtävistä ja asioiden koordinoinnista sekä tekee läheistä yhteistyötä yrityksen johdon kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää merkonomin koulutusta ja kokemusta edellä mainituista tehtävistä. Hallitset myös MS Office ohjelmat sekä taloushallinnon ERP järjestelmät, joista Digia Enterprisen osaaminen koetaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös vahvaa suomen- ja englanninkielen taitoa.

Jos lisäksi olet yhteistyötaitoinen, joustava sekä määrätietoinen organisaattori, joka ei hätkähdä tiukkojakaan aikataulutilanteita, voit olla hakemamme henkilö.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä pienessä ja viihtyisässä toimistossa suunnitellen ja luoden oman työsi rutiinit sekä prosessit. Taloussihteerin rooli on toistaiseksi voimassa oleva.

Laita hakemus heti, sillä haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla!

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Sari McEvoy numerosta 050 468 8382 perjantaina 30.9.2016 klo 14 - 15 ja tiistaina 4.10.2016 klo 15.30 - 16.30.

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään luottotietojen tarkistus sekä turvaselvitys, tarkistusten läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Työnantaja: Barona Sijainti: Helsinki Espoo Raikka Oy Hakemukset: https://o2.barona.fi/taloussihteeri-57ed0b75ce6a702e17f20ccf Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 29.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki Espoo Raikka Oy

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, TALOUSSIHTEERI, on ilmoitettu Barona -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki Espoo Raikka Oy . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 257 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa