Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Oletko kiinnostunut auttamaan asiakkaita omakotiunelman toteutuksessa?

Haemme nyt asiakkaallemme Design-Talo Oy:lle Uudenmaan alueelle työsuhde- tai yrittäjäpohjaista talomyyjää.

Tehtävänäsi talomyyjänä on myydä Design-Talon laadukkaita tuotteita omalla myyntialueellasi. Työssäsi huolehdit yrityksen nykyisten asiakkaiden tarpeista ja uusasiakashankinnasta. Olet omimmillasi niin yksityisissä asiakastapaamisissa kuin taloesittelyissä suuremman asiakasjoukon keskellä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea omatoimista työskentelyotetta sekä kunnianhimoa menestyä tehtävässäsi. Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta talomyynnistä, sillä saat tehtävään kattavan koulutuksen. Tukenasi työssäsi on Design-Talon aktiivisesti kehittyvä yritys sekä asiantuntevat kollegat. Työ edellyttää sinulta mahdollisuutta liikkua omalla alueellasi, oman auton käyttömahdollisuutta sekä joustoa työajoissa.

Työsuhde solmitaan suoraan Design-Talojen kanssa. Aloitus tehtävässä on sovittavissa tilanteesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessin etenemisestä antaa arkisin klo 9-15 välisenä aikana Laura Vakkila Baronalta, puh. 050 375 3653.

Työnantaja: Barona Sijainti: Helsinki Espoo Sipoo Kirkkonummi Järvenpää Lohja Pohjolan Design-Talo Oy Hakemukset: https://o2.barona.fi/talomyyja-design-talolle-uudenmaan-alueelle-5800e52b0a7b54087734b3ab Ilmoitus jätetty: 15.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki Espoo Sipoo Kirkkonummi Järvenpää Lohja Pohjolan Design-Talo Oy

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talomyyjä Design-Talolle Uudenmaan alueelle, on ilmoitettu Barona -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Helsinki Espoo Sipoo Kirkkonummi Järvenpää Lohja Pohjolan Design-Talo Oy . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 292 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa