Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Me Deletellä emme pelkää raskasta, likaistakaan työtä. Teemme likaisesta puhtaan, vaarallisesta vaaratonta, jätteestä jälleenkäytettävää ja puramme vanhaa, jotta asiakas pääsee rakentamaan uutta. Haluatko työskennellä mukavassa tiimissä, Suomen johtavassa ympäristöpalveluita tarjoavassa yrityksessä, jossa turvallinen työskentely on aina etusijalla?Barona hakee Deletelle suurtehoimuauton kuljettajaa / puhdistustyöntekijää KokkolaanTehtävässä toimit suurtehoimuauton kuljettajana kiinteistöjen puhdistus- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Kalajoki kuljetus, logistiikka ja liikenne Kruunupyy kuljetus, logistiikka ja liikenne Luoto kuljetus, logistiikka ja liikenne Halsua kuljetus, logistiikka ja liikenne Kannus kuljetus, logistiikka ja liikenne Kaustinen kuljetus, logistiikka ja liikenne Kokkola kuljetus, logistiikka ja liikenne Lestijärvi kuljetus, logistiikka ja liikenne Toholampi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kalajoki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kruunupyy siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Luoto siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Halsua siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kannus siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kaustinen siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kokkola siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lestijärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Toholampi kuljetus, logistiikka ja liikenne siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suurtehoimuauton kuljettaja/ Puhdistustyöntekijä, on ilmoitettu Barona -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kokkola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 273 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus