Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Helsingin pääkonttoriin Real Estate Finland -tiimiin oma-aloitteista ja palveluhenkistä tiimipelaajaa Facility Managerin tehtävään.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja. Tavoitteenamme on korvata uusiutumattomat materiaalit innovoimalla ja kehittämällä uusia puuhun ja muihin uusiutuviin materiaaleihin perustuvia tuotteita ja palveluja. Konsernin palveluksessa on noin 26 000 henkilöä yli 35 maassa. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 10,0 miljardia euroa. Stora Enson osakkeet noteerataan Helsingin ja Tukholman arvopaperipörsseissä.

Stora Enso Real Estate Finland -tiimi on pieni ja tehokas tulosvastuullinen yksikkö, joka hoitaa ja kehittää Stora Enson tehtaiden ulkopuolisia kiinteistökohteita Suomessa. Tiimi toimii ammattitaitoisesti ja aloitteellisesti tarjoten kiinteistöalan asiantuntemuksen ja sisäiset palvelut Stora Enson muille yksiköille.

Tehtävänkuvaus

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Helsingin pääkonttoriin Real Estate Finland -tiimiin oma-aloitteista ja palveluhenkistä tiimipelaajaa Facility Managerin tehtävään.

Facility Managerin tehtäviin kuuluu Helsingissä sijaitsevan pääkonttorin ja muiden tilojen palvelujen järjestäminen ja hallinto sekä niiden aktiivinen kehittäminen. Päivittäisessä työssäsi toimit aktiivisesti yhteistyössä käyttäjien, palveluntuottajien ja muiden sidosryhmien kanssa ja vastaat mm. pääkonttorin työympäristöstä ja tilahallinnasta sekä työturvallisuudesta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Facility Manager toimii myös tärkeänä osana Real Estate Finland -tiimiä hoitaen tiimin avustavia hallinnollisia tehtäviä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän Helsingin ydinkeskustassa. Pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi kansainvälisessä ja nopeasti muuttuvassa työympäristössä.

Tehtävävaatimukset

Hakijoilta odotamme tehtävään sopivaa opistoasteista koulutusta sekä vähintään viiden vuoden monipuolista kokemusta ja näyttöä toimistopäällikön, tiimiassistentin, isännöitsijän tai vastaavista tehtävistä.

Sinulla on vahva halu oppia ja kehittää uutta ja olet asiakaspalveluhenkinen, joustava sekä paineensietokykyinen. Kykenet työskentelemään sekä yksin että ryhmässä ja pystyt hallitsemaan monia asioita samanaikaisesti.

Tehtävä edellyttää hyvää suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Essi Jumisko, Real Estate Manager, essi.jumisko@storaenso.com, puh. +358 40 539 2686

Työnantaja: Barona Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Stora Enso Real Estate Finland - Facility Manager, on ilmoitettu Barona -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 302 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa