Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Etsimme innostunutta ja aikaansaavaa SISÄLLÖNTUOTTAJAA Helsingin Polarn O. Pyretin toimistolle.

Sisällöntuottajana vastaat Polarn O. Pyretin verkkokaupan sisällönhallinnasta ja sisällöntuottamisesta sekä sosiaalisen median päivittämisestä. Verkkokaupan sisällöntuotanto pitää sisällään monipuolista sisältösuunnittelua sekä tekstin tuottamista. Sosiaalisen median osalta työ pitää sisällään päivittäisten julkaisujen suunnittelua markkinointisuunnitelman mukaisesti.

Etsimme henkilöä, joka on loistava kirjoittaja sekä hallitsee erilaiset kanavat, formaatit ja järjestelmät. Ymmärrät hyvin millainen sisältö puhuttelee kohderyhmää sekä miten verkkoympäristö toimii. Pystyt käyttämään lähdeaineistona niin ruotsin- kuin englanninkielistä tekstiä ja kirjoitat kieliopillisesti virheetöntä suomea. Olet kiinnostunut Polarn O. Pyret brandin rakentamisesta digitaalisessa ympäristössä sekä konversion kasvattamisesta monikanavaisesti.

Jos tunnet paloa työskennellä laadukkaan lastenvaatebrandin parissa sekä koet digikanavat omaksesi, lähetä hakemuksesi Baronan hakuväylän kautta 2.11. mennessä. Muistathan liittää mukaan ansioluettelosi ja kertoa palkkatoiveesi. Vakituinen työsuhde on osa- tai kokoaikainen, kuitenkin vähintään 20 h/vko. Vastaat työstäsi markkinointipäällikölle.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Jenni Paajanen ma 24.10. klo 10.30 - 12.30, puh. 045 860 5560.

Edellytykset työnsaannille
  • Sisällöntuottaja
Työnantaja: Barona Sijainti: Helsinki Hakemukset: https://o2.barona.fi/sisallontuottaja-polarn-o_-pyretille-580738fb0a7b540877364cb5 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sisällöntuottaja Polarn O. Pyretille, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 285 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa