Duunitori suosittelee
Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Tuotetietovastaava, Wihuri Oy Aarnio, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Senior Software Engineer (Android)

Zyptonite Oy

00180 - Helsinki

CEO for One Month — Unelmien Kesätyö

Adecco

Helsinki

Logistiikkatyöntekijä, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Helsinki

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme innostunutta ja aikaansaavaa SISÄLLÖNTUOTTAJAA Helsingin Polarn O. Pyretin toimistolle.Sisällöntuottajana vastaat Polarn O. Pyretin verkkokaupan sisällönhallinnasta ja sisällöntuottamisesta sekä sosiaalisen median päivittämisestä. Verkkokaupan sisällöntuotanto pitää sisällään monipuolista sisältösuunnittelua sekä tekstin tuottamista. Sosiaalisen median osalta työ pitää sisällään päivittäisten julkaisujen suunnittelua markkinointisuunnitelman mukaisesti.Etsimme henkilöä, joka on loistava kirjoittaja sekä hallitsee erilaiset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja media Helsinki media Sipoo media Vantaa media Espoo media .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sisällöntuottaja Polarn O. Pyretille, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 278 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus