Duunitori suosittelee
Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetko uusia tuulia ja töitä taloushallinnon parista määräaikaisesti? Tartu tähän mielenkiintoiseen tilaisuuteen.Etsimme Keskon Palvelukeskuksen (SSC) Other Financial Services-yksikköön kokoaikaistaService Specialistia määräaikaiseen tehtävään 31.8.2017 asti.Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.Sinun tonttisi:Työskentelet Other Financial Services -yksikön Laskentapalvelut -tiimissä.Työtehtäviisi kuuluu avustavat kirjanpitotehtävät, mm. kululaskujen esitiliöinti.Työtehtävä räätälöidään valittavan henkilön vahvuuksien mukaan.Toivomme hakijalta:Sinulla on taloushallinnon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Service Specialist, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 188 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus