Duunitori suosittelee
Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt asiakkaallemme Service Deskiin asiakaspalveluhenkistä ja kielitaitoista OHJELMISTONEUVOJAA.Tehtäviin kuuluvat tuettaviin ohjelmostoihin liittyvä sovellus- ja järjestelmäneuvonta, tekniset tukitehtävät sekä asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse ja etäyhteyksien avulla. Uudessa tehtävässäsi saat kattavan perehdytyksen sekä työtehtäviin että tuettaviin sovelluksiin.Tehtävä antaa erinomaiset mahdollisuudet kartuttaa työkokemusta ja tarjoaa kasvupaikan kehittyä järjestelmien rautaiseksi ammattilaiseksi kansainvälisesti toimivassa ohjelmistotalossa.Työvuorot ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tekninen tuki ja ylläpito Helsinki tekninen tuki ja ylläpito Kerava tekninen tuki ja ylläpito Nurmijärvi tekninen tuki ja ylläpito Sipoo tekninen tuki ja ylläpito Tuusula tekninen tuki ja ylläpito Vantaa tekninen tuki ja ylläpito Espoo tekninen tuki Helsinki tekninen tuki Kerava tekninen tuki Nurmijärvi tekninen tuki Sipoo tekninen tuki Tuusula tekninen tuki Vantaa tekninen tuki Espoo tekninen tuki ja ylläpito tekninen tuki Helsinki Kerava Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Service Desk -henkilö Ohjelmistotaloon, on ilmoitettu Barona -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 289 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa