Duunitori suosittelee
Sisäinen IT-tukihenkilö, Citrus Solutions Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Har du initiativförmåga och en serviceinriktad approach? Är teknik din hjärtesak? Vill du vara med och utveckla både den nuvarande och framtida verksamheten?Nu söker vi utåtriktade Service Desk Agenter för stödfunktioner i en krävande IT-omgivning. Du arbetar hos vår kund Stora Enso Oyj i Inkeroinen. Uppgiften är väldigt mångsidig då ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tekninen tuki ja ylläpito Luumäki tekninen tuki ja ylläpito Lapinjärvi tekninen tuki ja ylläpito Loviisa tekninen tuki ja ylläpito Mäntyharju tekninen tuki ja ylläpito Hamina tekninen tuki ja ylläpito Iitti tekninen tuki ja ylläpito Kotka tekninen tuki ja ylläpito Kouvola tekninen tuki ja ylläpito Savitaipale tekninen tuki ja ylläpito Pyhtää tekninen tuki ja ylläpito Miehikkälä tekninen tuki ja ylläpito Heinola tekninen tuki Luumäki tekninen tuki Lapinjärvi tekninen tuki Loviisa tekninen tuki Mäntyharju tekninen tuki Hamina tekninen tuki Iitti tekninen tuki Kotka tekninen tuki Kouvola tekninen tuki Savitaipale tekninen tuki Pyhtää tekninen tuki Miehikkälä tekninen tuki Heinola tekninen tuki ja ylläpito tekninen tuki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Service Desk Agent, on ilmoitettu Barona -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut Stora Enso Oyj / co Barona. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.01.2017. Työpaikka sijaitsee Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 296 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus