Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Asiakaspalveluhenkilö, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Tiedottaja

Tuusulan kunta

04300 - Tuusula

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitkö uusia mielenkiintoisia haasteita sosiaalialalla? Oletko jo esimiestehtävissä kannuksesi hankkinut sairaanhoitaja?Etsimme palveluesimiestä Espoon Kaitaassa sijaitsevaan asumispalveluyksikköön, joka tarjoaa moderneissa ja vastavalmistuneissa tiloissa yksilöllistä asumista 15 vaikeavammaiselle nuorelle.Palveluesimiehenä toimit esimiehenä noin 40 yksikön työntekijälle. Vastaat dynaamisen ja tehokkaan tiimin taloudesta, tuloksellisuudesta ja toiminnan suunnittelusta. Johdat toimintaa omalla esimerkilläsi - olet mukana ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Helsinki hoitajat Kauniainen hoitajat Kirkkonummi hoitajat Nurmijärvi hoitajat Vantaa hoitajat Vihti hoitajat Espoo hoitajat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, palveluesimies, on ilmoitettu Barona -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 278 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus