Duunitori suosittelee
Tuotannon työnjohtaja Parma Uurainen

Adecco Finland

Finland

Työmaapäällikkö

Lemminkäinen Infra Oy

90500 - Oulu

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

90500 - Oulu

Työnjohtaja

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Paraisille sähkötyönjohtajaa teollisuuden huolto- ja kunnossapitoalalle. Työnjohtajana päätehtävänäsi on vastata asiakaskohteen huoltotöiden laadukkaasta sujumisesta haastavien aikataulujen mukaan. Johdat noin 10 sähköasentajan tiimiä ja pidät huolta siitä, että kunnossapitotyöt hoituvat ajallaan. Työsi on asiakaslähtöistä ja nopeatempoista, joten osaat tarvittaessa priorisoida työtehtäviä.Arvostamme soveltuvaa teollisuuden sähköautomaatioalan koulutusta kokemusta sähköasennusvalvonta / työnjohtotehtävistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Parainen maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Parainen johtajapositiot Parainen työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Parainen työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkötyönjohtaja kunnossapitoon, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pargas . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 221 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus