Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus

Haemme sähkösuunnittelijaa erittäin käytännönläheisiin tehtäviin sähköjärjestelmien pariin.

Etsimme asiakkaallemme Lohjan seudulle sähkösuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä suunnittelet erilaisia sähköjärjestelmiä mm. ajoneuvoihin ja teet niihin liittyviä dokumentointitehtäviä. Suunnitteluprojektit ovat niin asiakaskohtaista kuin tuotekehityshankkeitakin. Osallistut myös järjestelmien käyttöönottoihin sekä niihin liittyviin parametrisointeihin ja tarvittaessa vianhakuun. Toimit myös teknisenä asiantuntijana sähköjärjestelmiin liittyen yrityksen työntekijöille sekä muille sidosryhmille.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä aiempaa suunnittelukokemusta sähköjärjestelmistä, mielellään heikkovirran puolelta. Olet lisäksi kiinnostunut tekniikasta etkä myöskään pelkää liata käsiäsi, sillä tehtävään kuuluu olennaisesti myös tehtaalla ja kentällä työskentely. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea sekä englantia. Paineilma- ja hydrauliikkajärjestelmien ymmärrys sekä ohjelmointiosaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työllistyä tehtävään, jossa pääset yhdistämään suunnittelun sekä valmiit tuotteet ja jossa pääset osallistumaan tuotteiden koko valmistusprosessiin suunnittelusta aina käyttöönottoihin. Haethan tehtävää mahdollisimman nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Lassi Jyrinsalo (puh. 0407628992) tiistaisin klo 15-16 ja keskiviikkoisin klo 9-10.

Työnantaja: Barona Sijainti: Helsinki Hakemukset: https://o2.barona.fi/sahkosuunnittelija-lohjan-seudulle-58070a570a7b540877361ece Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkösuunnittelija Lohjan seudulle, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 292 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa