Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

UX Designer

Nitro

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme sähkösuunnittelijaa erittäin käytännönläheisiin tehtäviin sähköjärjestelmien pariin!Etsimme asiakkaallemme Lohjan seudulle sähkösuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.Tehtävässä suunnittelet erilaisia sähköjärjestelmiä mm. ajoneuvoihin ja teet niihin liittyviä dokumentointitehtäviä. Suunnitteluprojektit ovat niin asiakaskohtaista kuin tuotekehityshankkeitakin. Osallistut myös järjestelmien käyttöönottoihin sekä niihin liittyviin parametrisointeihin ja tarvittaessa vianhakuun. Toimit myös teknisenä asiantuntijana sähköjärjestelmiin liittyen yrityksen työntekijöille sekä muille ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Helsinki sähköalan työt Kauniainen sähköalan työt Kirkkonummi sähköalan työt Nurmijärvi sähköalan työt Vantaa sähköalan työt Vihti sähköalan työt Espoo sähkö- ja automaatioalan tehtävät Helsinki sähkö- ja automaatioalan tehtävät Kauniainen sähkö- ja automaatioalan tehtävät Kirkkonummi sähkö- ja automaatioalan tehtävät Nurmijärvi sähkö- ja automaatioalan tehtävät Vantaa sähkö- ja automaatioalan tehtävät Vihti sähkö- ja automaatioalan tehtävät Espoo teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Helsinki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kauniainen teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kirkkonummi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Nurmijärvi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vantaa teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vihti teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Espoo sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkösuunnittelija Lohjan seudulle, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 278 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus