Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme sähkö- / automaatioasentajia sähkökaappien ja kojeistojen kokoonpanotehtäviin Helsinkiin päivä vuoroon. Työ sisältää monipuolisten ja haasteellisten kojeistojen mekaniikkakokoonpanoa ja kaappien sähköistystä.Haemme nyt yhteistyökumppanillemme Helsinkiin sähkö- / automaatioasentajia määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kojeistojen haasteellista ja monipuolista kokoonpanotyötä. Työ sisältää mekaniikkakokoonpanoa ja kaappien sähköistyksen. Työtä tehdään viihtyisässä työympäristössä päivävuorossa.Edellytämme hakijoilta alan ammatillista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Helsinki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Sipoo tehdas- ja tuotantotyöntekijät Vantaa tehdas- ja tuotantotyöntekijät Espoo tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkökeskus- ja kojeistokokoonpanija, on ilmoitettu Barona -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 313 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus