Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme sähkö- / automaatioasentajia sähkökaappien ja kojeistojen kokoonpanotehtäviin Helsinkiin päivä vuoroon. Työ sisältää monipuolisten ja haasteellisten kojeistojen mekaniikkakokoonpanoa ja kaappien sähköistystä.Haemme nyt yhteistyökumppanillemme Helsinkiin sähkö- / automaatioasentajia määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kojeistojen haasteellista ja monipuolista kokoonpanotyötä. Työ sisältää mekaniikkakokoonpanoa ja kaappien sähköistyksen. Työtä tehdään viihtyisässä työympäristössä päivävuorossa.Edellytämme hakijoilta alan ammatillista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Helsinki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Sipoo tehdas- ja tuotantotyöntekijät Vantaa tehdas- ja tuotantotyöntekijät Espoo tehdas- ja tuotantotyöntekijät Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkökeskus- ja kojeistokokoonpanija, on ilmoitettu Barona -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 191 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus