Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Helsinkiin asiakasyrityksellemme sähkö- ja automaatioasentajia mielenkiintoisiin työtehtäviin. Hakijoilta odotamme aikaisempaa työkokemusta tai työharjoittelua esimerkiksi teollisuuden kokoonpanotehtävistä sekä reipasta asennetta. Kytkentäkaavioiden lukutaito ja komponenttien tuntemus on edellytys työssä pärjäämiselle. 3-vuorotyövalmius on hyvä olla.Tarjoamme sähköalan monipuolisen kokoonpanotyön menestyvässä yrityksessä. Sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi teollisuuden alalla modernissa ja viihtyisässä työympäristössä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Helsinki sähköalan työt Sipoo sähköalan työt Vantaa sähköalan työt Espoo sähköalan työt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentajia teollisuuteen, on ilmoitettu Barona -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 217 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus