Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme suorarekrytointina kokenutta ja ammattitaitoista sähkö- tai automaatioasentajaa kunnossapitotiimiin Järvenpäähän. Työtehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti sähkö- ja automaatioalan monipuoliset huolto-, korjaus- ja asennustehtävät. Tarvittaessa toimit kuitenkin myös mekaanisessa kunnossapidossa ja huollossa. Odotamme, että omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen ja vähintään muutaman vuoden verran aikaisempaa työkokemusta sähkö- tai automaatiolaitteiden kunnossapidosta. Töitä tehdään pääasiassa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Tuusula sähköalan työt Järvenpää sähköalan työt Mäntsälä ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Tuusula ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Järvenpää ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Mäntsälä Asennus, huolto ja puhtaanapito Tuusula Asennus, huolto ja puhtaanapito Järvenpää Asennus, huolto ja puhtaanapito Mäntsälä sähköalan työt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Tuusula Järvenpää Mäntsälä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja kunnossapitotehtäviin, on ilmoitettu Barona -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Järvenpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 224 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa