Duunitori suosittelee
Banner Barona

Työpaikkakuvaus

Haemme Helsinkiin asiakasyrityksellemme elektroniikka-asentajia mielenkiintoisiin kokoonpanotehtäviin.

Hakijoilta odotamme aikaisempaa työkokemusta tai työharjoittelua teollisuuden kokoonpanotehtävistä sekä reipasta asennetta ja valmiutta 2-vuorotyöhön. Kytkentäkaavioiden lukutaito ja komponenttien tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sähköalan monipuolisen kokoonpanotyön menestyvässä yrityksessä. Sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi teollisuuden alalla modernissa ja viihtyisässä työympäristössä. Työ sopii siis myös hyvin työuransa alkuvaiheessa oleville henkilöille.

Mikäli kiinnostuit, ethän epäröi hakea tehtävää heti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elektroniikka-asentajia kokoonpanotöihin, on ilmoitettu Barona -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Barona. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.02.2017. Työpaikka sijaitsee Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 273 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus