Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme sähkö- ja automaatiosuunnittelijaa käytännönläheisiin tehtäviin Nurmi!Haemme asiakkaallemme sähkö- ja automaatiosuunnittelijaa työstökoneiden ja automaatiolaitteiden suunnittelutehtäviin Nurmijärvelle. Asiakkaamme on kansainvälinen testaus- ja työstökoneiden toimittaja. Työsuhde tehdään alkuun Baronan kanssa, mutta myöhemmässä vaiheessa rekrytoituminen asiakkaallemme on mahdollista. Tehtävä on vakituinen.Työtehtäväsi koostuvat monipuolisesti erilaisiin automaatio- ja työstökoneisiin liittyvistä sähkö- ja automaatiosuunnittelutehtävistä. Suunnittelun ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Hyvinkää sähkö- ja automaatioalan tehtävät Hausjärvi sähkö- ja automaatioalan tehtävät Mäntsälä sähkö- ja automaatioalan tehtävät Nurmijärvi sähkö- ja automaatioalan tehtävät Loppi sähkö- ja automaatioalan tehtävät Riihimäki sähkö- ja automaatioalan tehtävät Tuusula sähkö- ja automaatioalan tehtävät Vihti teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Hyvinkää teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Hausjärvi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Mäntsälä teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Nurmijärvi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Loppi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Riihimäki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Tuusula teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vihti sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Hyvinkää Hausjärvi Mäntsälä Nurmijärvi Loppi Riihimäki Tuusula Vihti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkö- ja automaatiosuunnittelija Nurmijärvelle, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 188 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus