Duunitori suosittelee
Kokki

Sokotel Oy

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Työpaikkakuvaus

Onko esimiestyö mielestäsi avainasemassa työelämän onnistumisissa? Haluatko omalla osaamisellasi näyttää esimerkkiä innostavasta työskentelystä? Oletko valmentava esimies, joka nauttii myynnistä ja sen tehostamisesta? Jatka lukemista, mikäli vastasit näihin kysymyksiin myöntävästi.

Baronalla on Joensuun Tiedepuistossa oma toimipisteensä, jossa työskentelemme baronalaisella henkilöstöllämme, Baronan omassa työnjohdossa. Teemme erilaisissa asiakaspalvelutiimeissä sekä B2B- että B2C - asiakkuuksiemme myynti- ja asiakaspalvelutöitä.

Nyt haemme myynnilliseen asiakaspalveluun RYHMÄESIMIESTÄ.

Minulleko?

Ryhmäesimieheltä odotamme positiivista ja ahkeraa otetta, oma-aloitteisuutta sekä päätöksenteko- ja ideointikykyä. Ryhmäesimies pystyy kannustavalla tavalla tuomaan asioita esille ja innostaa omalla esimerkillään tiimiä hyviin suorituksiin. Valittavalta henkilöltä toivomme joko aikaisempaa kokemusta myynnillisen asiakaspalvelun esimiestyöstä tai vahvaa osaamista operaattorikentästä sekä myynnillisestä asiakaspalvelutyöstä. Hyvä englannin ja/tai ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Ryhmäesimies työskentelee tiiviisti koko työyhteisön kanssa ja vastaa tuloksistaan palvelupäällikölle. Työsuhde on kokoaikainen 37,5h/vko ja työvuorot tulevat sijoittumaan toimipisteemme aukioloaikojen mukaisesti, pääosin arkisin klo 8-19 välille.

Ryhmäesimiehen toimenkuvaan kuuluvat mm.
  • Ratkaisukeskeisen asiakaspalvelun kehittäminen ja valmentaminen
  • Koulutusten ja palaverien järjestäminen
  • Sovittujen toimintamallien jalkauttaminen
  • Asiakasyhteistyö kumppanimme kanssa
  • Esimiehen henkilöstöhallinnolliset tehtävät
  • Asiakaskontakteihin vastaaminen ja niiden hoitaminen eri kanavista

Miksi Baronalle?

Energinen ja alati kasvava noin 150 hengen asiakaspalvelu- ja tietoalan työyhteisömme Joensuussa tarjoaa sinulle näköalapaikan suomalaiseen asiakaspalvelukenttään. Palvelemme toimipisteistämme käsin useita eri alojen organisaatioita, ja toimintaa on Suomen lisäksi myös Puolassa ja Espanjassa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää esimies- ja asiakaspalveluosaamistasi ammattitaitoisten kollegojen rinnalla mukavassa ja tekevässä työympäristössä. Kanssamme pääset kasvamaan sekä henkilöstöhallinnon, asiakaspalveluosaamisen, asiakkuuksien hoitamisen että esimiestyön saralla, mukavassa ja toisiaan tukevassa työyhteisössä.

Tutustu meihin lisää: www.servicecube.fi/sijainnit

Mitä, missä, milloin?

Älä epäröi pitkään vaan tartu tuumasta toimeen! Alamme käsitellä hakemuksia heti, mutta laita hakemuksesi viimeistään maanantaihin 31.10.2016 mennessä.

Tahdotko tietää lisää? Yhteyshenkilömme Lauri Piik vastaa mielellään kysymyksiisi: lauri.piik@barona.fi tai puhelimitse arkisin klo 12-16: 040 6530380

Työnantaja: Barona Sijainti: Joensuu Hakemukset: https://o2.barona.fi/ryhmaesimies-baronalle-joensuuhun-57ff65cf0a7b540877340a5e Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Joensuu

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ryhmäesimies Baronalle Joensuuhun, on ilmoitettu Barona -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu , osoitteessa Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 269 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa