Duunitori suosittelee
Technical Architect

Avarea

Helsinki

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko kiinnostunut kansainvälisestä urasta ulkomailla? Tämä voi olla mahdollisuutesi!Haemme asiakkaallemme ruiskuvaluasentajaa Tallinnaan vakituiseen työsuhteeseen.Ruiskuvaluasentajana tehtäviisi kuuluu muoviruiskupuristuskoneiden ja -robottien asennukset sekä osallistut tarvittaessa myös niiden käyttöönottoihin. Kehität samalla myös tuotantoprosessin tehokkuutta ja laatua. Tehtävääsi muoviruiskukoneiden osaajana sisältää lisäksi muiden koneiden ja robottien kanssa työskentelevien perehdyttämistä ja kouluttamista. Tehtävä on vakituinen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Inkoo Asennus, huolto ja puhtaanapito Karkkila Asennus, huolto ja puhtaanapito Lohja Asennus, huolto ja puhtaanapito Salo Asennus, huolto ja puhtaanapito Somero Asennus, huolto ja puhtaanapito Raasepori Asennus, huolto ja puhtaanapito Tammela Asennus, huolto ja puhtaanapito Siuntio Asennus, huolto ja puhtaanapito Vihti Asennus, huolto ja puhtaanapito Inkoo Karkkila Lohja Salo Somero Raasepori Tammela Siuntio Vihti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruiskuvaluasentaja Tallinnaan, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lohja . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 203 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa