Duunitori suosittelee
Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Capgemini Young Professionals Academy

Capgemini

02760 - Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Pääkirjanpitäjä, Adecco Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Hae Faasi 1 -kesätyöohjelmaan!

Orion

Espoo

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko kiinnostunut kansainvälisestä urasta ulkomailla? Tämä voi olla mahdollisuutesi!Haemme asiakkaallemme ruiskuvaluasentajaa Tallinnaan vakituiseen työsuhteeseen.Ruiskuvaluasentajana tehtäviisi kuuluu muoviruiskupuristuskoneiden ja -robottien asennukset sekä osallistut tarvittaessa myös niiden käyttöönottoihin. Kehität samalla myös tuotantoprosessin tehokkuutta ja laatua. Tehtävääsi muoviruiskukoneiden osaajana sisältää lisäksi muiden koneiden ja robottien kanssa työskentelevien perehdyttämistä ja kouluttamista. Tehtävä on vakituinen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Inkoo asennus, huolto ja puhtaanapito Karkkila asennus, huolto ja puhtaanapito Lohja asennus, huolto ja puhtaanapito Salo asennus, huolto ja puhtaanapito Somero asennus, huolto ja puhtaanapito Raasepori asennus, huolto ja puhtaanapito Tammela asennus, huolto ja puhtaanapito Siuntio asennus, huolto ja puhtaanapito Vihti asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruiskuvaluasentaja Tallinnaan, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lohja . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 221 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus