Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Työpaikkakuvaus

Oletko kiinnostunut kansainvälisestä urasta ulkomailla? Tämä voi olla mahdollisuutesi!

Haemme asiakkaallemme ruiskuvaluasentajaa Tallinnaan vakituiseen työsuhteeseen.

Ruiskuvaluasentajana tehtäviisi kuuluu muoviruiskupuristuskoneiden ja -robottien asennukset sekä osallistut tarvittaessa myös niiden käyttöönottoihin. Kehität samalla myös tuotantoprosessin tehokkuutta ja laatua. Tehtävääsi muoviruiskukoneiden osaajana sisältää lisäksi muiden koneiden ja robottien kanssa työskentelevien perehdyttämistä ja kouluttamista. Tehtävä on vakituinen ja työntekopaikka sijaitsee Tallinnassa. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta sekä mielellään usean vuoden kokemusta muoviteollisuuden asennuksista. Sinulla on oman osaamisesi kehittämisen lisäksi myös halu kehittää tuotantoa entistä tehokkaammaksi osana ammattitaitoista tiimiä. Tehtävässä pärjäät sujuvalla englannin kielen kirjallisella ja suullisella osaamisella, jonka lisäksi viron ja/tai venäjän kielen taito katsotaan eduksi. Myös prosessioptimointitekniikan ja muovipuristustuotannon aiempi kokemus katsotaan hakijan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, jossa toimit yhdessä alan kärkiyrityksistä modernin teknologian parissa. Pääset kehittämään osaamistasi kansainvälisessä ympäristössä, jossa ammattiosaamisesi kehittymistä tuetaan ja sinulla on hyvät etenemismahdollisuudet. Tehtävästä maksetaan Suomen palkkatason mukaista palkkaa.

Haethan tehtävää mahdollisimman nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Lassi Jyrinsalo (puh. 0407628992) tiistaisin klo 15-16 ja keskiviikkoisin klo 9-10.

Työnantaja: Barona Sijainti: Lohja Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 20.11.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lohja

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruiskuvaluasentaja Tallinnaan, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lohja , osoitteessa Lohja . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 302 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa