Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 08.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Järvenpäähän ruiskumaalaria. Työ on suurien kappaleiden ruiskumaalausta itsenäisesti kahdessa vuorossa. Jos olet hyvän oppimiskyvyn ja asenteen omaava henkilö, joka haluaa työskennellä erinomaisissa työolosuhteissa ja hyvässä porukassa, saatat olla etsimämme henkilö.Edellytämme: oikeaa asennetta työntekoon ja työelämän pelisääntöjen tuntemista työkokemusta ruiskumaalauksesta. Tarjoamme: mahdollisuuden työskennellä arvostetun työnantajan palveluksessa hyvät työskentelyolosuhteet Mikäli ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Tuusula Järvenpää Mäntsälä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruiskumaalaaja Järvenpäähän, on ilmoitettu Barona -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Järvenpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 232 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus