Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme luotettavia, ahkeria ja ammattitaitoisia rakennusmiehiä vaihteleviin työtehtäviin PK-seudulla toimiville asiakasyrityksillemme. Haemme ahkeria, luotettavia ja ammattitaitoisia rakennusmiehiä heti vapaisiin työtehtäviin. Paikat täytetään sopivien tekijöiden löydyttyä. Edellytämme aikaisempaa kokemusta tai koulutusta rakennusalalta sekä kykyä työskennellä rakennusalalla erilaisissa työtehtävissä. Oma auto katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätön. Luotettavalle työntekijälle mahdollisuus edetä uralla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusmies, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 273 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus