Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme reippaita ja innokkaita rakennusapumiehiä PK-seudulla toimiville asiakasyrityksillemme.Tällä hetkellä etsimme pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille luotettavia, aloitekykyisiä, hyväkuntoisia ja reippaita apumiehiä. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työn alkamisajankohta heti/sovittavissa.Eduksi katsotaan: oma auto, rakennusalan tuntemus, työturvallisuuskortti (tarvittaessa saamme koulutettua).Jos olet jo kokemusta omaava rakennusalan osaaja, tai välivuotta pitävä opiskelija, tai muuten vaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Helsinki talonrakennus Sipoo talonrakennus Vantaa talonrakennus Espoo talonrakennus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusapumies, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Barona. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 292 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus