Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 06.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko opiskelija ja kiinnostunut tekemään satunnaisia lyhyitä keikkoja opiskelujesi ohessa ensi lukuvuonna 2016-2017? Tarvitsemme rakennustyöntekijöitä keikkatöihin tulevan syksyn ja talven projekteihin. Työpaikka sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille, jotka haluavat tehdä mahdollisina vapaapäivinä töitä. Työt tehdään pääosin virka-aikaan ja ovat kestoltaan 1 - 2 päivää. Keikat pyritään tarjoamaan mahdollisuuksiesi mukaan tehdä töitä.Työtehtäväsi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusalan keikkatöitä opiskelun oheen lukukaudelle 2016-17, on ilmoitettu Barona -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 263 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus