Duunitori suosittelee
System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

TyöpaikkakuvausOletko opiskelija ja kiinnostunut tekemään satunnaisia lyhyitä keikkoja opiskelujesi ohessa ensi lukuvuonna 2016-2017?

Tarvitsemme rakennustyöntekijöitä keikkatöihin tulevan syksyn ja talven projekteihin. Työpaikka sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille, jotka haluavat tehdä mahdollisina vapaapäivinä töitä. Työt tehdään pääosin virka-aikaan ja ovat kestoltaan 1 - 2 päivää. Keikat pyritään tarjoamaan mahdollisuuksiesi mukaan tehdä töitä.

Työtehtäväsi ovat yleiset rakennusapumiehen, rakennusmiehen ja kirvesmiehen tehtävät uudis- ja korjausrakentamiskohteissa niin toimitila- kuin asuinrakentamisen parissa. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ohjeiden mukaan, osaat käyttää rakennustyökaluja ja ymmärrät rakentamista kokonaisvaltaisesti. Teet tarvittaessa myös siivous-, järjestely-, raivaustöitä. Työtehtävät pyritään järjestämään vahvuuksiesi mukaan.

Työntekijältä edellytetään:
  • Kokemusta rakennusalan töistä ja työskentelystä isoilla työmailla
  • Rakennustyössä käytettävien työkalujen tuntemusta (akkukoneet, sirkkelit, moottorisahat, laserit)
  • voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
  • halua tehdä fyysistä työtä

Eduksi katsotaan (ei edellytys työllistymiselle):
  • voimassaoleva tulityökortti, tieturva, vedeneristyssertifikaatti, EA-kortti
  • pidempi kokemus rakennustyöstä
  • oma auto

HAKUOHJEET:

Jätä hakemus www.barona.fi sivustolla tämän hakuilmoituksen alapuolella olevasta "HAE TÄSTÄ" painikkeesta. Kirjoita hakemukseesi tiivistetysti kuvaus itsestäsi palkkatoiveineen sekä listaus työtehtävistä, mitä kykenet ja haluat tehdä. Mainitse hakemuksessa myös, mikäli sinulla on oma auto käytössä ja työturvallisuuskortti voimassa. Myös muut erikoispätevyydet ja kortit kannattaa mainita. Pidä hakemusteksti lyhyenä ja koita kiteyttää kaikki olennainen.

BARONA TYÖNANTAJANA:

Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Toimimme vastuullisesti ja isona yrityksenä olemme luotettava työnantaja. Noudatamme rakennusalan töissä rakennusalan työehtosopimusta sekä työntekijämme saavat meiltä käyttöönsä asiaankuuluvat työvaatteet ja käsityökalut. Maksamme palkat ajallaan ja huolehdimme työterveydestäsi.

Hyvät työntekijämme ovat toimintamme perusta ja kivijalka; Meille on tärkeää pitää heistä hyvää huolta.

Työllistämme jatkuvasti yli 500 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viiden vuoden ajan. Tarjoamme jatkuvasti uusia työmahdollisuuksia niin nuorille reippaille apumiehille kuin kokeneemmillekkin ammattilaisille, kuten kirvesmiehille, muurareille, maalareille, telineasentajille ja raudoittajille. Tule meille töihin!

Työnantaja: Barona Sijainti: Tampere Hakemukset: https://oma.barona.fi/#job_specific_application-21341 Ilmoitus jätetty: 06.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusalan keikkatöitä opiskelun oheen lukukaudelle 2016-17, on ilmoitettu Barona -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 288 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa