Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Rakennusmiehiä, sementtimiehiä ja kirvesmiehiä

RTJ

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme rakennusalan asiakasyrityksillemme rakennusmies ja kirvesmies tehtäviin soveltuvia tekijöitä. Odotamme, että Sinulla on rakennusalan tehtäviin soveltuva ammatillinen peruskoulutus.Olet ehtinyt kartuttaa työkokemustasi vaihtelevasti rakennusalan tehtävistä jo jonkin verran.Olethan myös asenteeltasi tekevä, reipas, tunnollinen ja halukas tarttumaan monipuolisiin rakennustyömailla esiintyviin tehtäviin.Otamme huomioon myös hakijat, jotka ovat kartuttaneet työkokemustaan erikoistuen johonkin erityisosaamista edellyttäväänrakennusalan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Tyrnävä talonrakennus Utajärvi talonrakennus Hailuoto talonrakennus Ii talonrakennus Kempele talonrakennus Liminka talonrakennus Lumijoki talonrakennus Muhos talonrakennus Oulu talonrakennus Pudasjärvi puu- ja metallialan tehtävät Tyrnävä puu- ja metallialan tehtävät Utajärvi puu- ja metallialan tehtävät Hailuoto puu- ja metallialan tehtävät Ii puu- ja metallialan tehtävät Kempele puu- ja metallialan tehtävät Liminka puu- ja metallialan tehtävät Lumijoki puu- ja metallialan tehtävät Muhos puu- ja metallialan tehtävät Oulu puu- ja metallialan tehtävät Pudasjärvi talonrakennus puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennus- /kirvesmies, on ilmoitettu Barona -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut Barona. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.01.2017. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 296 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus