Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme puuseppää Turkuun. Työmaat sijaitsevat Turun ympäristössä.Edellytämme hakijalta: Oma auto Voimassaolevaa työturvallisuuskorttia Hyvää asennoitumista rakennustöitä kohtaan. Kykyä työskennellä itsenäisesti BARONA TYÖNANTAJANA:Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Toimimme vastuullisesti ja isona yrityksenä olemme luotettava työnantaja. Noudatamme rakennusalan töissä rakennusalan työehtosopimusta sekä työntekijämme saavat meiltä käyttöönsä asiaankuuluvat työvaatteet ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Mynämäki puu- ja metallialan tehtävät Naantali puu- ja metallialan tehtävät Nousiainen puu- ja metallialan tehtävät Pöytyä puu- ja metallialan tehtävät Raisio puu- ja metallialan tehtävät Rusko puu- ja metallialan tehtävät Turku puu- ja metallialan tehtävät Aura puu- ja metallialan tehtävät Kaarina puu- ja metallialan tehtävät Lieto muut käsityöalan tehtävät Mynämäki muut käsityöalan tehtävät Naantali muut käsityöalan tehtävät Nousiainen muut käsityöalan tehtävät Pöytyä muut käsityöalan tehtävät Raisio muut käsityöalan tehtävät Rusko muut käsityöalan tehtävät Turku muut käsityöalan tehtävät Aura muut käsityöalan tehtävät Kaarina muut käsityöalan tehtävät Lieto puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puuseppä, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.02.2017. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 310 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus