Duunitori suosittelee
Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme useampaa pitkäaikaista prosessinhoitajaa. Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa.Työtehtävät koostuvat monipuolisista prosessitöistä eri tuotannon vaiheissa. Olet tekemisissä erilaisten prosessointilaitteiden kanssa, joita operoit ja ohjaat. Laitteistot sisältävät tietotekniikkaa ja automaatiota, joten hyvät tietotekniset taidot katsotaan eduksi. Osa työvaiheista tapahtuu puhdastiloissa. Työtehtävät eivät ole erityisen fyysisiä, hyvä peruskunto riittää työssä menestymiselle. Edellytämme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Helsinki kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Kerava kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Nurmijärvi kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Sipoo kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Tuusula kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Vantaa kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Espoo tehdas- ja tuotantotyöntekijät Helsinki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kerava tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nurmijärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Sipoo tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tuusula tehdas- ja tuotantotyöntekijät Vantaa tehdas- ja tuotantotyöntekijät Espoo kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät Helsinki Kerava Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Prosessinhoitaja teollisuuteen, on ilmoitettu Barona -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 178 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa