Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 15.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Arkistointiratkaisujen ja käytäntöjen muutoksen ja yhtenäistämisen läpivienti.Etsimme projektipäällikköä projektiin, jossa yhtenäistetään arkistointikäytäntöjä sekä luodaan yhtenäinen toimintamalli arkistojen säilytykselle, tiedon tallentamiselle sekä tiedon hakemiselle arkistoista. Projektipäällikön tehtävänä on projektin suunnittelu ja läpivienti sisältäen mm. seuraavanlaisia tehtäviä: Arkistointikäytäntöjen nykyisen prosessin katselmointi sekä yhtenäistämiskäytäntöjen suunnittelu. Toimintamallin luominen yhtenäistämisprosessia varten sekä toteutuksen käytännön suunnittelu. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt Sipoo hallinto, yleiset toimistotyöt Vantaa hallinto, yleiset toimistotyöt Espoo musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki musiikki- ja viihdealan tehtävät Sipoo musiikki- ja viihdealan tehtävät Vantaa musiikki- ja viihdealan tehtävät Espoo hallinto, yleiset toimistotyöt musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö arkistoinnin käytäntöjen ja toimintamallin muutosprojektiin, on ilmoitettu Barona -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 241 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus