Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Haemme projekti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen Efora Oy:lle Ouluun.

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa noin 920 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta.

Tehtäväkuvaus

Haemme projekti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen Efora Oy:lle Ouluun.

Projekti-insinöörin tehtävänä on huolehtia asiakkaan laite-, kone- ja mekaaniseen suunnitteluun sekä investointeihin liittyvistä uudishankkeista ja projekteista. Lisäksi osallistut kunnossapitosuunnitteluun ja niihin liittyviin muutostöihin. Päävastuualueena on Stora Enson Oulun sellu- ja paperitehdas.

Toimenkuvaan kuuluu projektien hoito sekä niiden tekninen suunnittelu tai suunnitteluttaminen. Myös materiaalien ja asennusten hankinta sekä asennusvalvonta- ja käyttöönottotehtävät ovat osa projekti-insinöörin tehtäviä.

Tehtävävaatimukset

Hakijoilta edellytämme kone- tai prosessipuolen DI:n tai insinöörin koulutusta, muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä sellu- ja paperiprosessien tuntemusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kone-, laite- ja putkistosuunnittelun osaamista (työkaluina Autocad, Autodesk Plant 3D, Inventor ,SAP R/3), kokemusta teollisuuden kunnossapidosta sekä englannin kielen ja MS Office-ohjelmien hallintaa.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kari Korkiakoski, P. 040 5832 193

Työnantaja: Barona Sijainti: Oulu Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Oulu

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projekti-insinööri, on ilmoitettu Barona -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 269 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa