Duunitori suosittelee
Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haetko vakituista työsuhdetta? Onko sinulla kokemusta logistiikkatöistä elintarvikealalta?

Haemme asiakkaallemme Metro-Tukulle Vantaan Tammistoon ammattitaitoista pikatukkutyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtehtävät koostuvat sekä asiakaspalvelusta että monipuolisista varastotyötehtävistä, kuten tavaran vastaanotosta, keräyksestä ja lähetyksestä sekä tuotetilausten tekemisestä ja inventoinnista. Pääasiallinen työ tapahtuu viileässä ympäristössä pikatukun tuoretuoteosastolla, jossa viikoittainen työaika on 30-37,5h/vko. Työajat painoittuvat arkisin klo 5:45-20:00 välille ja lauantaisin klo 6:45-14:30 välille. Näiden lisäksi mahdollisuus satunnaisiin sunnuntaivuoroihin on hyvä olla olemassa.

Hakijoilta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, sujuvaa suomenkielentaitoa sekä aiempaa kokemusta tuoretuotteiden hoidosta, päivittäistavaroiden tilaamisesta ja/tai tavaravirtojen hallinnasta. Hygieniapassi, trukinajotaito ja SAP-osaaminen luetaan eduksi, mutta tarvittaessa nämä voidaan työntekijälle kouluttaa. Toivomme lisäksi, että olet luonteeltasi ahkera, sosiaalinen ja luotettava työntekijä, joka ei pelkää tarttua oma-aloitteisesti toimeen eikä pelkää fyysisesti raskastakaan työtä.

Tarjoamme pitkäkestoista työsuhdetta mielenkiintoisessa työympäristössä ja vakavaraisessa yrityksessä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Tarve työntekijälle on akuutti, joten lähetäthän hakemuksesi meille viipymättä jos olet paikasta kiinnostunut.

Edellytykset työnsaannille
  • Aiempi kokemus tuoretuotteiden parista
  • Aiempi kokemus varastotehtävistä
  • Mahdollisuus sitoutua työhön pitkäkestoisesti
Eduksi luettavat asiat
  • SAP-osaaminen
  • Trukinajotaito
  • Hygieniapassi
  • Aiempi kokemus kassatyöskentelystä
  • Mahdollisuus työskennellä kaikkina viikonpäivinä aamu- ja iltavuoroissa
Työnantaja: Barona Sijainti: Aarnio Hakemukset: https://o2.barona.fi/pikatukkutyontekija-57fe2f5a0a7b54087733a68d Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Aarnio

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pikatukkutyöntekijä, on ilmoitettu Barona -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Koski Tl , osoitteessa Aarnio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 269 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa