Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetko vakituista työsuhdetta? Onko sinulla kokemusta logistiikkatöistä elintarvikealalta?Haemme asiakkaallemme Metro-Tukulle Vantaan Tammistoon ammattitaitoista pikatukkutyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtehtävät koostuvat sekä asiakaspalvelusta että monipuolisista varastotyötehtävistä, kuten tavaran vastaanotosta, keräyksestä ja lähetyksestä sekä tuotetilausten tekemisestä ja inventoinnista. Pääasiallinen työ tapahtuu viileässä ympäristössä pikatukun tuoretuoteosastolla, jossa viikoittainen työaika on 30-37,5h/vko. Työajat painoittuvat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja KoskiTl .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pikatukkutyöntekijä, on ilmoitettu Barona -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee Koski Tl . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 263 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus