Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Baronalla on Joensuun Tiedepuistossa oma toimipisteensä, jossa työskentelemme baronalaisella henkilöstöllämme, Baronan omassa työnjohdossa. Teemme erilaisissa asiakaspalvelutiimeissä yritys- ja henkilöasiakkaiden asiakaspalvelutöitä. Nyt haemme uusia osaajia vakituisiin työsuhteisiin!

Tiimimme tarjoaa myynnillistä asiakaspalvelua puhelimitse kotimaisen operaattorin henkilöasiakkaille. Haemme lähtökohtaisesti kokoaikaisia henkilöitä, mutta työtunnit on mahdollista sovittaa opiskeluiden yhteyteen yhdessä esimiehen kanssa 20-37,5 viikkotunnin välille. Tehtävässä hoidat asiakkaiden asioita kokonaisvaltaisesti ja ripeästi, kartoitat ja ratkaiset ongelmia, pyrit löytämään kunkin asiakkaan tilanteeseen sopivan ratkaisun sekä kartoittamaan ja tarjoamaan asiakkaalle parhaiten sopivat tuotteet ja palvelut. Työaikamme sijoittuvat arkisin klo 8-19 ja lauantaisin klo 10-16.30 välille.

Olenko oikea henkilö tehtävään?

Aiempi kokemus telealalta tai myynnillisestä asiakaspalvelusta nähdään etuna, mutta sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen. Työt alkavat perehdyttävällä koulutuksella ja työskentelet osaavan tiimin tukemana. Oletpa sitten opintojasi lopetteleva opiskelija tai operaattori-alan rautainen tekijä, tärkeintä on, että olet näppärä tietokoneiden ja järjestelmien kanssa, innostunut, myynti- ja asiakaspalveluhenkinen ja sinua motivoi ihmisläheinen ongelmanratkaisu. Mikäli tunnistat itsesi näistä ominaisuuksista, tulet pärjäämään tehtävässä mainiosti!

Miksi Baronalle?

Energinen ja iso, noin 150 hengen asiakaspalvelu- ja tietoalan työyhteisömme tarjoaa sekä alalla aloitteleville, että jo kokeneemmillekin konkareille mukavan ja jatkuvasti eteenpäin menevän työympäristön monipuolisine työtehtävineen. Työ sopii myös valmistumisen kynnyksellä oleville opiskelijoille.

Henkilöstöltämme kysyttäessä TOP 3 parasta asiaa Baronalla työskentelyssä ovat:
  • Kivat työkaverit ja hyvä työilmapiiri
  • Joustava työnantaja
  • Mukavat työtehtävät

Työyhteisömme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi osaksi joukkoamme!

Mitä, missä, milloin?

Hakemuksen voit jättää 31.10.2016 asti. Haastatteluja aloitetaan kuitenkin heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten ei kannata jättää hakemista viime tippaan. Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen itsenäisesti tehtävällä videohaastattelulla, johon kutsumme sähköpostitse. Tarkkailethan siis postejasi!

Haluatko tietää lisää? Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 palvelupäällikkö Lauri Piik puh. 040 653 0380 / lauri.piik@barona.fi

Toimipisteemme sijaitsee Joensuun Tiedepuiston tiloissa, osoitteessa Länsikatu 15. Työt alkavat tuleviin tehtäviin marraskuussa 2016. Valituille työntekijöille teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Työnantaja: Barona Sijainti: Joensuu Hakemukset: https://o2.barona.fi/palveluneuvoja-57ff5fbe0a7b54087734041f Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Joensuu

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluneuvoja, on ilmoitettu Barona -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu , osoitteessa Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 292 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa