Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

DHL Express on maailman johtava pikakuljetusyhtiö. DHL Expressillä on laaja valikoima pikakuljetuspalveluita sekä työkaluja lähettämiseen ja lähetysten seurantaan. Etsimme nyt heidän osaavaan Front Line tiimiinsä kahta osa-aikaista palveluneuvojaa.

Front Line työssä vastaanotetaan puheluita kuluttaja-asiakkailta ja pyritään ratkaisemaan mahdolliset ongelmat yhden kontaktin periaatteella. Tehtävänäsi on vastata asiakkaiden tiedusteluihin, jotka liittyvät mm. lähetysten seurantaan, hintakyselyihin ja toimitusaikoihin, unohtamatta asiakaspalvelun myynnillisyyden merkitystä. Front Line työssä tarjotaan asiakkaille laadukasta ja tehokasta palvelua, jossa asiakas odottaa palveluneuvojalta vankkaa osaamista sekä ongelmanratkaisutaitoa.

DHL Express tarjoaa kattavan koulutuksen tehtävään, jotta asiakasneuvojalla on tarvittavat työkalut hoitaa asiakaskohtaamiset laadukkaasti ja ammattitaitoisesti.

Työssä pärjätäkseen edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja mielellään työstä, jossa puhelinasiakaspalvelu on ollut keskeisessä roolissa. Selkeä suomenkielen suullinen ja kirjallinen taito on edellytys kyseisessä tehtävässä sekä hyvä englanninkielen osaaminen katsotaan eduksesi. Toivomme, että asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi ja nautit uusista asiakaskohtaamisista. Pidät ajoittain hektisestäkin työilmapiiristä ja energisessä työympäristössä työskentely on sinulle mieluisaa.

Työtä on tarjolla keskimäärin kolmena päivänä viikossa. Työtuntimäärä vaihtelee työllistämistarpeen mukaisesti siten, että työtunteja on vähintään 12 h ja enintään 37,5 h viikossa. Työajat sijoittuvat ma-pe klo 7-18 välille. Työ sopii loistavasti toisen työn tai esimerkiksi opiskelujen rinnalle.

Tarjoamme toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen, jossa on mahdollisuus kehittyä asiakaspalvelun ammattilaiseksi. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Käsittelemme hakemuksia myös ennen hakuajan umpeutumista, joten mikäli koet tehtävän mielenkiintoisena ja olet mielestäsi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta mahdollisimman pian. Työt alkaisivat viimeistään marraskuun toisella viikolla kolmen viikon yhtäjaksoisella koulutusjaksolla.

Vastaamme mielellään työtä koskeviin lisäkysymyksiin perjantaina 21.10. ja 28.10 klo 10-11, Katri Stenman +358504399346.

Työnantaja: Barona Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, PALVELUNEUVOJA, on ilmoitettu Barona -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 279 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa