Duunitori suosittelee
Pääkirjanpitäjä, Adecco Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Talouspäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarjolla monipuolinen palkinlaskennan työ, hyvien yhteyksien varrella, Tampereen keskustassa.Etsimmepalkanlaskijaa,Tampereella toimivalle asiakasyrityksellemme, määräaikaiseen työsuhteeseen, elokuun 2017 loppuun.Kyseessä on säännöllinen kokopäivätyö, ma-pe välisenä aikana.Työt käynnistyvät sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.Palkanlaskijan tehtävä on monipuolinen.Vastaat palkanlaskentaprosessista kokonaisuudessaan.Lisäksi teet raportointia viranomaisille sekä asiakkaille ja yrityksen omaan kirjanpitoon.Palkanlaskijan työn menestymisen edellytys on huolellinen, tarkka ja itsenäinen ote ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Pälkäne taloushallinto Tampere taloushallinto Ylöjärvi taloushallinto Hämeenkyrö taloushallinto Kangasala taloushallinto Lempäälä taloushallinto Nokia taloushallinto Orivesi taloushallinto Pirkkala taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palkanlaskija, on ilmoitettu Barona -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 211 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus