Duunitori suosittelee
Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarjolla monipuolinen palkinlaskennan työ, hyvien yhteyksien varrella, Tampereen keskustassa.Etsimmepalkanlaskijaa,Tampereella toimivalle asiakasyrityksellemme, määräaikaiseen työsuhteeseen, elokuun 2017 loppuun.Kyseessä on säännöllinen kokopäivätyö, ma-pe välisenä aikana.Työt käynnistyvät sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.Palkanlaskijan tehtävä on monipuolinen.Vastaat palkanlaskentaprosessista kokonaisuudessaan.Lisäksi teet raportointia viranomaisille sekä asiakkaille ja yrityksen omaan kirjanpitoon.Palkanlaskijan työn menestymisen edellytys on huolellinen, tarkka ja itsenäinen ote ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Pälkäne taloushallinto Tampere taloushallinto Ylöjärvi taloushallinto Hämeenkyrö taloushallinto Kangasala taloushallinto Lempäälä taloushallinto Nokia taloushallinto Orivesi taloushallinto Pirkkala taloushallinto Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palkanlaskija, on ilmoitettu Barona -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 185 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus