Duunitori suosittelee
Haemme varastotyöntekijöitä 2-vuorotyöhön

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme Pakkaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijöitä vantaan alueelle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiinnostaako osa-aikainen varastotyö? Pystytkö työskentelemään arkisin päivävuorossa?Haemme asiakkaallemme Vantaan Koivuvaaraan hyvien kulkuyhteyksien varrelle reipasta ja tunnollista osa-aikaista varastotyöntekijää. Työ pitää sisällään perinteisiä varastosta löytyviä yleisiä tehtäviä kuten tavaroiden keräilyä, vastaanottamista, pakkaamista ja lähettämistä. Tehtävä ei vaadi aikaisempaa työkokemusta, sillä koulutamme paikkaan valitun henkilön kaikkiin työvaiheisiin. Varastosta löytyy korkeakeräilijä ja työntömastotrukki ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Helsinki osa-aikatyö Kerava osa-aikatyö Nurmijärvi osa-aikatyö Sipoo osa-aikatyö Tuusula osa-aikatyö Vantaa osa-aikatyö Espoo varastoalan tehtävät Helsinki varastoalan tehtävät Kerava varastoalan tehtävät Nurmijärvi varastoalan tehtävät Sipoo varastoalan tehtävät Tuusula varastoalan tehtävät Vantaa varastoalan tehtävät Espoo osa-aikatyö varastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osa-aikainen varastotyöntekijä, on ilmoitettu Barona -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 307 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus