Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijä Helolle Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme Pakkaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijöitä vantaan alueelle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko kiinnostunut varastotehtävistä Lahden alueella? Etsitkö osa-aikaisia työtehtäviä?Haemme Lahden seudulle osa-aikaisia varastotyöntekijöitä erilaisiin varastotehtäviin. Pääasiassa työt pitävät sisällään keräilyä, kontinpurkua, lähettämötyötä sekä tavaran vastaanottoa. Töitä tehdään pääasiassa arkisin aamu- ja iltavuoroissa klo 6-22 välillä, mutta myös viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Työt on mahdollista aloittaa nopeastikin ja aluksi töitä pystytään tarjoamaan toukokuun ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Lahti osa-aikatyö Nastola osa-aikatyö Orimattila osa-aikatyö Hollola varastoalan tehtävät Lahti varastoalan tehtävät Nastola varastoalan tehtävät Orimattila varastoalan tehtävät Hollola osa-aikatyö varastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osa-aikainen varastotyöntekijä, on ilmoitettu Barona -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut Barona. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 297 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus