Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Työpaikkakuvaus

Onko sinulla kokemusta huolinnasta tai tullauksesta? Kiinnostaako sinua kansainvälinen työympäristö?

Haemme asiakkaallemme Vantaalle pikarahtitoimintaan asiakaspalvelijaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työnkuva on erittäin monipuolinen ja vaihteleva. Yleisimpiä tehtäviä edellä mainittujen lisäksi ovat muun muassa kuljetusten tilaus, suunnittelu ja koordinointi, tullaus, pakkaaminen sekä toisinaan myös kuriirina toimiminen. Työ on vahvasti asiakaspalvelupainotteinen ja siinä ollaan jatkuvasti sähköpostitse ja puhelimitse yhteydessä kotimaisiin ja ulkomaisiin asiakkaisiin sekä yhteistyökumppaneihin. Työssä tulee olla valmius työskennellä kaikkina viikonpäivinä ja lähes kaikkina vuorokauden aikoina, mutta pääosin työvuorot sijoittuvat kuitenkin arkipäiville klo 6-18 välille.

Hakijalta toivomme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, erityisesti huolinnasta ja tullauksesta, sekä tuntemusta lentorahtitoiminnoista. Hakijalta tulee myös löytyä hyvää priorisointitaitoa ja paineensietokykyä. Työssä menestyminen edellyttää lisäksi vähintään perustason atk-taitoja, vastuuntuntoista luonnetta sekä mahdollisuutta joustaa työajoissa. Suomen ja englannin kielen taito on oltava hyvällä tasolla ja muu kielitaito katsotaan hakijalle eduksi. Toivomme myös, että olet täsmällinen, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen työntekijä, joka omaa "hands on" -asenteen työpaikalla.

Asiakkaamme tarjoaa sopivasti haastavan ja mielenkiintoisen työtehtävän nuorekkaassa ja vakavaraisessa organisaatiossa. Työhön koulutetaan huolellisesti ja saat työssäsi tueksesi koko osaavan ja innostavan työyhteisön tuen. Mikäli työpaikka vaikuttaa mielestäsi kiinnostavalta ja koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Tehtävässä on mahdollisuus aloittaa heti ja paikka täytetään myös heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille
  • Hyvät atk-taidot
  • Asiakaspalveluhenkisyys
  • Mahdollisuus tehdä työvuoroja 24/7
  • B-ajokortti
  • Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen
Eduksi luettavat asiat
  • Huolinta-alan kokemus
  • Lentorahtitoiminnan tuntemus
  • Tullauskokemus

Työnantaja: Barona Sijainti: Vantaa Hakemukset: https://o2.barona.fi/asiakaspalveluhenkilo-pikarahtiin-5800f1cf0a7b54087734b6f5 Ilmoitus jätetty: 15.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalveluhenkilö pikarahtiin, on ilmoitettu Barona -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 292 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa