Duunitori suosittelee
Face to face -varainhankkija, Hämeenlinna

Amnesty International Suomen osasto

13100 - Hämeenlinna

Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Mobiilikehittäjä

Eatech

Tampere

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko työssäsi tarkka, huolellinen ja aidosti kiinnostunut tekniikan alan tuotantotehtävistä? Tämä työ on juuri sinulle!Asiakasyrityksemme suunnittelee ja valmistaa omaan ainutlaatuiseen huipputeknologiaan perustuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita. Yritys on globaali markkinajohtaja mm. ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa ja sen asiakkaat ovat oman alansa johtavia suuryrityksiä.Työtehtävät sisältävät mm. automatisoitujen prosessien ohjausta ja valvontaa, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Kerava Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Operaattori, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 291 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus