Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 08.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko kiinnostunut monipuolisista lähituen tehtävistä kansainvälisessä toimintaympäristössä? Etsimme nyt Pohjoismaiden investointipankille suorarekrytointina lähituen asiantuntijaa kuusihenkiseen infra-ja tukipalveluiden tiimiin. NIB ottaa vastaan mielellään myös hakemuksia Suomen ulkopuolelta ja auttaa asunnon kanssa. Toimenkuvaan kuuluu ICT-tukipalveluiden tuottaminen pankin työntekijöille sekä emo- että sisaryhtiöissä ja ICT-ympäristön toiminnan varmistaminen. Työtehtävät ovat monipuolisia ja työympäristö kansainvälinen.Tehtävä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sipoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vantaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo määräaikainen Helsinki määräaikainen Sipoo määräaikainen Vantaa määräaikainen Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähituen asiantuntija Nordic Investment Bankille, on ilmoitettu Barona -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 227 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus