Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme metallialan asiakkaallemme Nummelaan myyntiassistenttia Myyntiassistenttina vastaat myyntiosaston juoksevista asioista puhelinvaihteesta kahvitusten järjestämiseen. Tärkein vastuusi on osallistuminen erilaisiin myynnin avustaviin tehtäviin esim. tallennus, kopiointi yms. Sinulta toivomme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä järjestelmällistä työotetta. IT-taitosi ovat hyvää perustasoa, etkä hätkähdä ajoittaista kiirettä. Aikaisempi kokemus taloushallinnon tehtävistä ei ole edellytys, mutta halukkuus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Hyvinkää myyntialan tehtävät Karkkila myyntialan tehtävät Kirkkonummi myyntialan tehtävät Lohja myyntialan tehtävät Nurmijärvi myyntialan tehtävät Loppi myyntialan tehtävät Siuntio myyntialan tehtävät Vihti myyntialan tehtävät Espoo myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiassistentti konepajateollisuuteen, on ilmoitettu Barona -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vihti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 217 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus