Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 15.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko kilpailuhenkinen ja tavoitteellinen myynnin osaaja? Haluatko työskennellä myynnin parissa osana ammattitaitoista tiimiä?Haemme asiakasyrityksellemme Elisa Oyj:lle Salossa sijaitsevaan myymälään myymälämyyjää työskentelemään osa-aikaisesti noin 10 - 20h /vko. Työajat sijoittuvat aamu- ilta- ja viikonloppuvuoroihin maanantaista sunnuntaihin myymälän aukioloaikojen mukaan.Myymälämyyjä on energinen, positiivinen ja nauttii myyntikontakteista. Sinulla on kykyjä löytää oikeita ratkaisuja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Marttila myyjät ja kassahenkilöt Paimio myyjät ja kassahenkilöt Lohja myyjät ja kassahenkilöt Salo myyjät ja kassahenkilöt Sauvo myyjät ja kassahenkilöt Somero myyjät ja kassahenkilöt Raasepori myyjät ja kassahenkilöt Kemiönsaari myyjät ja kassahenkilöt Marttila myyjät ja kassahenkilöt Paimio myyjät ja kassahenkilöt Lohja myyjät ja kassahenkilöt Salo myyjät ja kassahenkilöt Sauvo myyjät ja kassahenkilöt Somero myyjät ja kassahenkilöt Raasepori myyjät ja kassahenkilöt Kemiönsaari myyntialan tehtävät Marttila myyntialan tehtävät Paimio myyntialan tehtävät Lohja myyntialan tehtävät Salo myyntialan tehtävät Sauvo myyntialan tehtävät Somero myyntialan tehtävät Raasepori myyntialan tehtävät Kemiönsaari myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Marttila Paimio Lohja Salo Sauvo Somero Raasepori Kemiönsaari .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymälämyyjä Elisalle, on ilmoitettu Barona -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 188 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus