Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Polarn O. Pyretin tuotekonsepti on pysynyt samanlaisena ensimmäisestä raidallisesta t-paidasta lähtien: lapset tarvitsevat vaatteita, joissa heidän on hyvä leikkiä. Vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia. Polarn O. Pyretillä tämä tarkoittaa hyvännäköisiä ja hyvin suunniteltuja vaatteita, jotka kestävät käyttöä ja kulutusta, ja säilyvät hyvänä lapselta toiselle. Ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu ovat Polarn O. Pyretillä tärkeitä asioita, sillä usein se mikä on hyväksi lapsille, on hyväksi myös aikuisille.

Mikäli POP:n filosofia sopii omaasi, saatat olla etsimämme MYYJÄ Vantaan viihdekeskus Flamingossa sijaitsevaan Polarn O. Pyretin myymälään. Avoinna oleva työpaikka on määräaikainen äitiyslomansijaisuus 31.8.2017 saakka.

Myyjän työssä Polarn O. Pyretillä menestyy myynnillinen ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, joka tekee töitä sydämellä. Hakemamme myyjä on myös toimeen tarttuva, oma-aloitteinen ja tavoitteellisen työotteen omaava aktiivinen ilopilleri. Tunnistatko itsesi?

Tarjoamme yllä olevan kaltaiselle positiivarille mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kansainvälisen brändin parissa ja myymäläketjun palveluksessa. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa ja palkkaus on kaupan TES:n mukainen. Työtunteja on tarjolla 15h/vko myymälän aukioloaikojen mukaan. Toivomme, että voit vastaanottaa joustavasti niin aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroja. Työpiste sijaitsee Polarn O. Pyretin myymälässä Vantaalla, Viihdekeskus Falmingossa.

Mikäli myyntityö laadukkaiden tuotteiden parissa, viehättävässä myymälässä kiinnostaa, hae tehtävään heti Baronan hakukanavan kautta!

Lisätietoja antaa Baronan rekrytointikonsultti Johanna Peltomaa arkisin klo 13-15.

Edellytykset työnsaannille
  • Myynti
  • Asiakaspalvelu
Työnantaja: Barona Sijainti: Vantaa Helsinki Kerava Hakemukset: https://o2.barona.fi/myyja-polarn-o_-pyretin-myymalaan-vantaalle-57f78971b113d62bef73affd Ilmoitus jätetty: 08.10.2016 Haku päättyy: 21.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa Helsinki Kerava

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä Polarn O. Pyretin myymälään Vantaalle, on ilmoitettu Barona -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa Helsinki Kerava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 285 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa