Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan Kattokeskukselle kokoaikaista ja vakituista myyjää UudellemaalleSINUSTAKO MYYJÄ KATTOKESKUKSELLE?Uudenmaan Kattokeskus Oy :llä on vankka kokemus kattoremonttien toteutuksesta Uudenmaan alueella. Teemme vuosittain n. 400 täydenpalvelun kattoremonttia. Toimintamme laajenee ja etsimme kasvavaan joukkoomme lisää vahvistusta myynnin puolelle Uudenmaan alueelle.Myyjän tehtäviin kuuluu omakotitalojen kattojen kunnonkartoitus ja sopivan ratkaisun löytäminen asiakkaan tarpeisiin.ODOTAMME: Asennetta Oma-aloitteisuutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä Kattokeskus Uusimaa, on ilmoitettu Barona -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Helsinki Vantaa Kirkkonummi Nurmijärvi Uudenmaan Kattokeskus Oy . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 269 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa