Duunitori suosittelee
Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Test Automation Engineer

Zervant Oy

Espoo

Automaatioinsinööri

High Metal Group

01260 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 10.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kasvavalle teollisuuden asiakkaallemme sähkökunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen 3-vuorotyöhön Etelä-Suomeen Keravalle.Huolehdit ja toteutat itsenäisesti automatisoitujen laitteiden ja koneiden sähköisiä vianhaku-, korjaus-, ennakkohuolto- sekä kehitystöitä. Osa työstä on itsenäistä ja osa työstä tehdään osana ammattitaitoista tiimiä. Tästä johtuen työ vaatii asentajalta niin oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta kuin hyviä tiimityöskentelytaitojakin. Työhön kuuluu olennaisesti myös ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Tyrnävä sähköalan työt Utajärvi sähköalan työt Hailuoto sähköalan työt Ii sähköalan työt Kempele sähköalan työt Liminka sähköalan työt Lumijoki sähköalan työt Muhos sähköalan työt Oulu sähköalan työt Pudasjärvi sähkö- ja automaatioalan tehtävät Tyrnävä sähkö- ja automaatioalan tehtävät Utajärvi sähkö- ja automaatioalan tehtävät Hailuoto sähkö- ja automaatioalan tehtävät Ii sähkö- ja automaatioalan tehtävät Kempele sähkö- ja automaatioalan tehtävät Liminka sähkö- ja automaatioalan tehtävät Lumijoki sähkö- ja automaatioalan tehtävät Muhos sähkö- ja automaatioalan tehtävät Oulu sähkö- ja automaatioalan tehtävät Pudasjärvi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Tyrnävä ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Utajärvi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Hailuoto ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Ii ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kempele ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Liminka ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Lumijoki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Muhos ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Oulu ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Pudasjärvi asennus, huolto ja puhtaanapito Tyrnävä asennus, huolto ja puhtaanapito Utajärvi asennus, huolto ja puhtaanapito Hailuoto asennus, huolto ja puhtaanapito Ii asennus, huolto ja puhtaanapito Kempele asennus, huolto ja puhtaanapito Liminka asennus, huolto ja puhtaanapito Lumijoki asennus, huolto ja puhtaanapito Muhos asennus, huolto ja puhtaanapito Oulu asennus, huolto ja puhtaanapito Pudasjärvi sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muuttohalukas kunnossapitoasentaja Etelä-Suomeen (sähkö), on ilmoitettu Barona -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut Barona. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 297 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus