Duunitori suosittelee
Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Banner Barona

Työpaikkakuvaus

Muuttohalukas kunnossapitoasentaja Etelä-Suomeen (mekaniikka)

Huolehdit ja toteutat itsenäisesti automatisoitujen laitteiden ja koneiden mekaanisia vianhaku-, korjaus-, ennakkohuolto- sekä kehitystöitä. Osa työstä on itsenäistä ja osa työstä tehdään osana ammattitaitoista tiimiä. Tästä johtuen työ vaatii asentajalta niin oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta kuin hyviä tiimityöskentelytaitojakin. Työhön kuuluu olennaisesti myös kunnossapitojärjestelmän käyttäminen sekä osallistut osaltasi kunnossapidon kehittämiseen.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai vastaavasti aikaisempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapidosta tai asennuksista sekä valmiutta työskennellä 3-vuorossa, osittain myös viikonloppuisin. Tehtävä edellyttää lisäksi hyvää fyysistä kuntoa, sekä valmiutta työskennellä useissa eri korkeustasoissa. Tulet myös tarvittaessa toimeen englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän todella modernissa, viimeisintä teknologiaa sisältävässä työympäristössä. Yritys tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden kehittää ammattiosaamistasi asiantuntevassa organisaatiossa. Pystymme tarvittaessa tukemaan sinua muutossasi kattavalla relocation-palvelulla.

Mikäli tunnistit itsesi edellisestä kuvauksesta, haethan tehtävää oheisin linkin kautta. Tarvittaessa saat lisätietoa tehtävästä Lassi Jyrinsalolta (puh. 0407628992) tiistaisin kello 15-16 ja keskiviikkoisin kello 9-10.

Työnantaja: Barona Sijainti: Oulu Työajat: vakituinen Ilmoitus jätetty: 10.01.2017 Haku päättyy: 25.01.2017 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Oulu

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muuttohalukas kunnossapitoasentaja Etelä-Suomeen (mekaniikka), on ilmoitettu Barona -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut Barona. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 225 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus