Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei sinä muotituotteiden parissa viihtyvä työnhakija! Haetko loppuvuodeksi töitä? Pidätkö käsillä tehtävästä työstä?Etsimme muotituotteidenkäsittelystä kiinnostuneita henkilöitä asiakkaamme suureen logistiikkakeskukseen Keravalle loppuvuoden sesonkia varten. Työtä tehdään pääosin 2-vuorotyönä, mutta myös säännöllinen aamuvuoro on mahdollinen. Tehtävässä tulee pystyä aloittamaan loka-marraskuun aikana.Arvostamme motivaatiota, tarkkuutta, oma-aloitteellisuutta ja tunnollisuutta työntekijän ominaisuuksina. Katsomme aikaisemman kokemuksen varastoalalta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Sipoo varastoalan tehtävät Tuusula varastoalan tehtävät Vantaa varastoalan tehtävät Kerava varastoalan tehtävät Sipoo Tuusula Vantaa Kerava .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muotituotteidenkäsittelijä, on ilmoitettu Barona -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 193 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus