Duunitori suosittelee
Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Ilmoitus jätetty 08.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Kauhavalle MIG/MAG-hitsaajaa.Työtehtävä on pääasiassa mustan raudan Mig/Mag-hitsausta kahdessa työvuorossa.Hakijoilta odotamme aikaisempaa hitsauskokemusta sekä hyvää kuvienlukutaitoa. Yleinen metallialan kokemus katsotaan ehdottomaksi eduksesi. Hakijoilla on oltava myös reipas ja oma-aloitteinen asenne työhön. Lisäksi arvostamme hyvää fyysistä kuntoa sekä työturvallisuus- ja tulityökorttia.Työ alkaa heti sopivan ehdokkaan löydyttyä ja palkkaus on valittavan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kauhava tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lappajärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lapua tehdas- ja tuotantotyöntekijät Seinäjoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Isokyrö tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pedersörenkunta tehdas- ja tuotantotyöntekijät Uusikaarlepyy tehdas- ja tuotantotyöntekijät Vöyri tehdas- ja tuotantotyöntekijät Evijärvi puu- ja metallialan tehtävät Kauhava puu- ja metallialan tehtävät Lappajärvi puu- ja metallialan tehtävät Lapua puu- ja metallialan tehtävät Seinäjoki puu- ja metallialan tehtävät Isokyrö puu- ja metallialan tehtävät Pedersörenkunta puu- ja metallialan tehtävät Uusikaarlepyy puu- ja metallialan tehtävät Vöyri puu- ja metallialan tehtävät Evijärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät Kauhava Lappajärvi Lapua Seinäjoki Isokyrö Pedersörenkunta Uusikaarlepyy Vöyri Evijärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, MIG/MAG-Hitsaaja Kauhavalle, on ilmoitettu Barona -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kauhava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 197 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa