Duunitori suosittelee
Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Marketpäällikkö

Osuuskauppa Maakunta

89600 - Suomussalmi

Ilmoitus jätetty 08.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Nummelaan levytyökeskuksen käyttäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Voit olla joko rautainen ammattilainen tai metallialan perustutkinnon suorittanut tulevaisuuden osaaja. Työtehtäviin kuuluvat levytyökeskuksen käyttö ja ohjelmointi kolmivuorossa. Arvostamme: kokemusta levytyökeskuksen käytöstä ja ohjelmoinnista soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä yhteistyö- sekä vuorovaikutustaitoja Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä erinomaisissa työolosuhteissa laajan tuotevalikoiman parissa arvostetun yrityksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Hyvinkää maa-, metsä- ja kalatalouden työt Karkkila maa-, metsä- ja kalatalouden työt Kirkkonummi maa-, metsä- ja kalatalouden työt Lohja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Nurmijärvi maa-, metsä- ja kalatalouden työt Loppi maa-, metsä- ja kalatalouden työt Siuntio maa-, metsä- ja kalatalouden työt Vihti maa-, metsä- ja kalatalouden työt Espoo puu- ja metallialan tehtävät Hyvinkää puu- ja metallialan tehtävät Karkkila puu- ja metallialan tehtävät Kirkkonummi puu- ja metallialan tehtävät Lohja puu- ja metallialan tehtävät Nurmijärvi puu- ja metallialan tehtävät Loppi puu- ja metallialan tehtävät Siuntio puu- ja metallialan tehtävät Vihti puu- ja metallialan tehtävät Espoo maa-, metsä- ja kalatalouden työt puu- ja metallialan tehtävät Hyvinkää Karkkila Kirkkonummi Lohja Nurmijärvi Loppi Siuntio Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallityöntekijä levytyökeskukselle, on ilmoitettu Barona -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vihti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 224 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa