Duunitori suosittelee
CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hyvän asenteen omaava metallialan koulutuksen omaava henkilö monipuolisiin metallimiehen tehtäviin. Työ on teräsköysien, nostotarvikkeiden ja kuormansidontavälineiden valmistustehtävät päivävuorossa.Haemme kansainväliselle asiakasyrityksellemme Certex Finland Oy:lle metallialan työntekijää aluksi vuoden loppuun kestävään työsuhteeseen teräsköysien valmistukseen Espooseen. Sopiva tausta työhön on metallialan peruskoulutus ja aikaisempi kokemus metallialan töistä. Työtehtävät keskittyvät teräsköyden valmistukseen ja sen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Helsinki maa-, metsä- ja kalatalouden työt Kauniainen maa-, metsä- ja kalatalouden työt Kirkkonummi maa-, metsä- ja kalatalouden työt Nurmijärvi maa-, metsä- ja kalatalouden työt Vantaa maa-, metsä- ja kalatalouden työt Vihti maa-, metsä- ja kalatalouden työt Espoo eläintenhoito (ei maatalous) Helsinki eläintenhoito (ei maatalous) Kauniainen eläintenhoito (ei maatalous) Kirkkonummi eläintenhoito (ei maatalous) Nurmijärvi eläintenhoito (ei maatalous) Vantaa eläintenhoito (ei maatalous) Vihti eläintenhoito (ei maatalous) Espoo koneteollisuuden tehtävät Helsinki koneteollisuuden tehtävät Kauniainen koneteollisuuden tehtävät Kirkkonummi koneteollisuuden tehtävät Nurmijärvi koneteollisuuden tehtävät Vantaa koneteollisuuden tehtävät Vihti koneteollisuuden tehtävät Espoo puu- ja metallialan tehtävät Helsinki puu- ja metallialan tehtävät Kauniainen puu- ja metallialan tehtävät Kirkkonummi puu- ja metallialan tehtävät Nurmijärvi puu- ja metallialan tehtävät Vantaa puu- ja metallialan tehtävät Vihti puu- ja metallialan tehtävät Espoo maa-, metsä- ja kalatalouden työt eläintenhoito (ei maatalous) koneteollisuuden tehtävät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallimies, on ilmoitettu Barona -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 312 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus