Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakkaallemme kokenutta mekaniikkasuunnittelijaa monipuolisiin suunnittelutehtäviin!

Haemme asiakkaallemme mekaniikkasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Nurmijärvelle. Asiakkaamme on kansainvälinen testaus- ja työstökoneiden toimittaja. Työsuhde tehdään alkuun Baronan kanssa, mutta myöhemmässä vaiheessa rekrytoituminen asiakkaallemme on mahdollista.

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisesti erilaisten työstökoneiden ja automaatiolaitteiden mekaniikkasuunnittelutehtävistä. Suunnittelun lisäksi toimit tuotannon rajapinnassa ja tarvittaessa osallistut myös käyttöönottoihin. Toimit myös teknisenä asiantuntijana mekaniikkasuunnitteluun ja tuotteisiin liittyvissä asioissa.

Toivomme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta mekaniikkasuunnittelusta, mielellään mekatroniikan parista. Persoonaltasi olet oma-aloitteinen, tarkka ja korkean työmotivaation omaava henkilö. Sinun tulisi myös kommunikoida sujuvasti englanniksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja palkitsevan työtehtävän monipuolisten ja haastavien tehtävien parista. Saat vastuun ja vapauden organisoida omia työtehtäviäsi. Tehtäväkenttä on monipuolinen ja haastava, mutta toisaalta myös palkitseva onnistumisten myötä. Tehtävään on mahdollista työllistyä myös osa-aikaiseksi. Lisätietoja tehtävästä antaa Lassi Jyrinsalo (0407628992) tiistaisin kello 15-16 ja keskiviikkoisin kello 9-10.

Työnantaja: Barona Sijainti: Nurmijärvi Hakemukset: https://o2.barona.fi/mekaniikkasuunnittelija-580626520a7b540877360742 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Nurmijärvi

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mekaniikkasuunnittelija, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi , osoitteessa Nurmijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 251 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa