Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Asiakasyrityksemme kasvavan liiketoiminnan vuoksi haemme ammattitaitoisia matalapainepesijöitä Lietoon.

Tulet menestymään tehtävässä hyvin, jos omaat kokemusta elintarviketehtaiden prosessilaitteiden pesuista. Tulemme kuitenkin perehdyttämään ja kouluttamaan sinut tehtävääsi. Työ vaatii hyvää fyysistä ja henkistä kuntoa, oma-aloitteellisuutta, hyvää asennetta työtä ja työyhteisöä kohtaan. Arvostamme elintarvike-, ravintola- ja/tai puhdistusalan koulutusta ja perus ATK-järjestelmien käyttökokemusta.

Tarjoamme sinulle pitkäkestoisen ilta/yötyön 14-06 välisenä aikana ja kilpailukykyisen palkkauksen. Mikäli tunnet olevasi etsimämme henkilö, haethan heti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantaja: Barona Sijainti: Turku Lieto Hakemukset: https://o2.barona.fi/matalapainepesija-57f388eba8217902837253e8 Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Turku Lieto

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Matalapainepesijä, on ilmoitettu Barona -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Turku Lieto . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 268 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa